https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Putte

Prachtig Lezing bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Putte

Aan het speuren naar een leuke plaats om een lezing te houden bij Putte? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje in de buurt van Putte beschikt over alle troeven om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een lezing in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Putte. Dus, voor een op en top perfect lezing bij Putte, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Putte voor klassevolle lezingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Putte badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een lezing op wat velen de mooiste parel nabij Putte noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte echt niets tekortkomen op lezing. Door de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lezing helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Putte als het gaat over de organisatie van succesrijke lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.