https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Melkouwen

Prachtig Lezing nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een lezing te houden in de buurt van Melkouwen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Melkouwen heeft alles om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van lezingen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique lezing in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Melkouwen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk lezing bij Melkouwen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Melkouwen voor stijlvolle lezingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een lezing op wat velen de allermooiste plek nabij Melkouwen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Melkouwen ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Melkouwen als het aankomt op de organisatie van succesrijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.