https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Machelen

Prachtig Lezing nabij Machelen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Machelen

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een lezing te vieren in de buurt van Machelen? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Machelen is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van lezingen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lezing in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Machelen. Dus, voor een op en top perfect lezing bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Machelen voor stijlvolle lezingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent lezing nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de mooiste parel nabij Machelen noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Machelen ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen niets tekortkomen op lezing. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.