https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Lier

Prachtig Lezing bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Lier

Op zoek naar een geschikte plek om een lezing te organiseren in de buurt van Lier? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze prachtplek bij Lier is helemaal uitgerust om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lezingen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique lezing in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Kort gezegd, voor een fantastisch lezing bij Lier, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Lier voor chique lezingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent lezing nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Lier noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op lezing. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Lier en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke lezingen . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.