https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Herentals

Prachtig Lezing bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Herentals

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een lezing te houden nabij Herentals? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Herentals is helemaal uitgerust om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor lezingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique lezing in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Dus, voor een gedroomd lezing bij Herentals, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Herentals voor chique lezingen

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent lezing nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herentals badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Herentals noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herentals ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals niets tekortkomen op lezing. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lezing helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!