https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Hemiksem

Prachtig Lezing bij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Hemiksem

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een lezing te laten plaatsvinden bij Hemiksem? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze rustige locatie bij Hemiksem beschikt over alle troeven om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lezingen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lezing in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort gezegd, voor een perfect lezing bij Hemiksem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Hemiksem voor stijlvolle lezingen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lezing nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Hemiksem noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hemiksem niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle lezingen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!