https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Grimbergen

Mooi Lezing nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Grimbergen

Op zoek naar een fraaie stek om een lezing te laten plaatsvinden vlakbij Grimbergen? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Grimbergen is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor lezingen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Grimbergen. Kortom, voor een onvergetelijk lezing bij Grimbergen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Grimbergen voor chique lezingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft lezing nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lezing op wat velen de allermooiste plek nabij Grimbergen noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Grimbergen en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme lezingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!