https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Brussel

Mooi Lezing bij Brussel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Brussel

Aan het speuren naar een leuke plaats om een lezing te laten doorgaan in de buurt van Brussel? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Brussel heeft alles in huis om van een lezing een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van lezingen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Brussel, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Brussel voor chique lezingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek nabij Brussel noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Brussel als het gaat over het inrichten van succesrijke lezingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!