https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Bossenstein

Mooi Lezing nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Bossenstein

Aan het speuren naar een leuke plaats om een lezing te houden vlakbij Bossenstein? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Bossenstein is helemaal uitgerust om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van lezingen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lezing in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Kort gezegd, voor een onvergetelijk lezing bij Bossenstein, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Bossenstein voor klassevolle lezingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Bossenstein noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Bossenstein ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein echt niets tekortkomen op lezing. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Bossenstein als het gaat over het organiseren van succesrijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!