https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Wiekevorst

Mooi Lentefeest bij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Wiekevorst

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een lentefeest te organiseren bij Wiekevorst? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze prachtplek gelegen bij Wiekevorst is helemaal uitgerust om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van lentefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort samengevat, voor een gedroomd lentefeest bij Wiekevorst, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Wiekevorst voor chique lentefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Wiekevorst noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Wiekevorst als het aankomt op het organiseren van stijlvolle lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!