https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Mortsel

Prachtig Lentefeest nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Mortsel

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een lentefeest te doen plaatsvinden nabij Mortsel? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Mortsel beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kort gezegd, voor een op en top perfect lentefeest bij Mortsel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Mortsel voor stijlvolle lentefeesten

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Mortsel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel echt niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Mortsel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.