https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Machelen

Mooi Lentefeest bij Machelen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Machelen

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Machelen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Machelen is helemaal uitgerust om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai lentefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Machelen. Dus, voor een gedroomd lentefeest bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Machelen voor stijlvolle lentefeesten

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een lentefeest op wat velen de mooiste plek nabij Machelen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Machelen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen echt niets tekortkomen op lentefeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Machelen als het aankomt op het inrichten van sublieme lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.