https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Kontich

Mooi Lentefeest bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Kontich

Aan het speuren naar een knappe stek om een lentefeest te houden in de buurt van Kontich? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze prachtplek vlakbij Kontich is helemaal uitgerust om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van lentefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Kortom, voor een perfect lentefeest bij Kontich, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Kontich voor klassevolle lentefeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Kontich badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Kontich en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kontich ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Kontich als het gaat over het organiseren van succesrijke lentefeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!