https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Hove

Mooi Lentefeest nabij Hove

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Hove

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een lentefeest te doen plaatsvinden nabij Hove? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze fraaie oase van rust nabij Hove beschikt over alle troeven om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lentefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Hove. Kortom, voor een fantastisch lentefeest bij Hove, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Hove voor chique lentefeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hove noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hove echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Hove en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!