https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Herenthout

Mooi Lentefeest bij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een lentefeest te laten doorgaan in de buurt van Herenthout? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Herenthout beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Herenthout. Dus, voor een perfect lentefeest bij Herenthout, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Herenthout voor chique lentefeesten

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft lentefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Herenthout noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herenthout ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Herenthout als het aankomt op de organisatie van sublieme lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.