https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Herentals

Mooi Lentefeest bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Herentals

Aan het speuren naar een geschikte plek om een lentefeest te houden bij Herentals? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Herentals beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lentefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Herentals. Kort samengevat, voor een onvergetelijk lentefeest bij Herentals, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Herentals voor stijlvolle lentefeesten

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft lentefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herentals badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een lentefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.