https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Hemiksem

Prachtig Lentefeest bij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een lentefeest te organiseren vlakbij Hemiksem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Hemiksem heeft alles in huis om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kort samengevat, voor een fantastisch lentefeest bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Hemiksem voor klassevolle lentefeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een lentefeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Hemiksem noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Hemiksem als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.