https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Duffel

Mooi Lentefeest nabij Duffel

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Duffel

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een lentefeest te houden in de buurt van Duffel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Duffel beschikt over alle troeven om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van lentefeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Duffel. Kort gezegd, voor een perfect lentefeest bij Duffel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Duffel voor chique lentefeesten

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek nabij Duffel noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Duffel absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Duffel als het gaat over het inrichten van succesrijke lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!