https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Bossenstein

Mooi Lentefeest nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Bossenstein

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een lentefeest te vieren in de buurt van Bossenstein? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Bossenstein heeft alles in huis om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Kort samengevat, voor een op en top perfect lentefeest bij Bossenstein, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Bossenstein voor stijlvolle lentefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat velen de mooiste plek nabij Bossenstein noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Bossenstein ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Bossenstein als het gaat over het inrichten van stijlvolle lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!