https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Willebroek

Mooi Jubileum bij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Willebroek

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een jubileum te vieren in de buurt van Willebroek? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Willebroek heeft alles om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van jubilea . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort samengevat, voor een op en top perfect jubileum bij Willebroek, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Willebroek voor klassevolle jubilea

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent jubileum nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Willebroek badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een jubileum op wat velen de mooiste plek nabij Willebroek en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw jubileum -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek absoluut niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Willebroek als het gaat over het organiseren van sublieme jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum bij Willebroek? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.