https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Vremde

Prachtig Jubileum nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Vremde

Aan het speuren naar een knappe zaal om een jubileum te laten doorgaan nabij Vremde? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Vremde heeft alles om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van jubilea . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vremde. Kort samengevat, voor een onvergetelijk jubileum bij Vremde, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Vremde voor stijlvolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een jubileum op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Vremde noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vremde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde niets tekortkomen op jubileum. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Vremde en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Vremde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Vremde? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.