https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Vilvoorde

Prachtig Jubileum nabij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Vilvoorde

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een jubileum te organiseren in de buurt van Vilvoorde? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze rustige locatie gelegen bij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een jubileum een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van jubilea . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een jubileum in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vilvoorde. Dus, voor een fantastisch jubileum bij Vilvoorde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Vilvoorde voor stijlvolle jubilea

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft jubileum nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de allermooiste plek nabij Vilvoorde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke jubilea . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.