https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Schilde

Prachtig Jubileum nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Schilde

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een jubileum te vieren vlakbij Schilde? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze prachtplek in de buurt van Schilde heeft alles om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van jubilea . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een jubileum in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schilde. Kort gezegd, voor een onvergetelijk jubileum bij Schilde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Schilde voor stijlvolle jubilea

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent jubileum nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schilde noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Schilde als het gaat over de organisatie van stijlvolle jubilea . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique jubilea

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schilde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum bij Schilde? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.