https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Mortsel

Prachtig Jubileum nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Mortsel

Aan het speuren naar een mooie plaats om een jubileum te houden vlakbij Mortsel? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje bij Mortsel heeft alles om van een jubileum een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van jubilea . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Mortsel. Kort gezegd, voor een op en top perfect jubileum bij Mortsel, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Mortsel voor chique jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de allermooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Mortsel ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme jubilea . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Mortsel? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Verken onze site.