https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Machelen

Prachtig Jubileum bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Machelen

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een jubileum te houden vlakbij Machelen? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze prachtplek nabij Machelen is helemaal uitgerust om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor jubilea . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een jubileum in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Machelen. Kortom, voor een fantastisch jubileum bij Machelen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Machelen voor klassevolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Machelen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen absoluut niets tekortkomen op jubileum. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Machelen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!