https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Edegem

Mooi Jubileum bij Edegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Edegem

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een jubileum te doen plaatsvinden nabij Edegem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Edegem beschikt over alle troeven om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van jubilea . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Edegem. Kortom, voor een op en top perfect jubileum bij Edegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Edegem voor klassevolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft jubileum nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Edegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de mooiste parel in de buurt van Edegem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op jubileum. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Edegem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Edegem? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.