https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Diegem

Prachtig Jubileum bij Diegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Diegem

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een jubileum te vieren in de buurt van Diegem? Dan is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Diegem heeft alles in huis om van een jubileum een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique jubileum in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Diegem. Kortom, voor een perfect jubileum bij Diegem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Diegem voor stijlvolle jubilea

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Diegem noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Diegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Diegem en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle jubilea . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.