https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Berlaar

Prachtig Jubileum bij Berlaar

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Berlaar

Aan het speuren naar een ideale plek om een jubileum te doen plaatsvinden in de buurt van Berlaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze rustige locatie gelegen bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique jubileum in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Berlaar. Dus, voor een gedroomd jubileum bij Berlaar, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Berlaar voor stijlvolle jubilea

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft jubileum nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Berlaar badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Berlaar noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Berlaar ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een jubileum helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Berlaar en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke jubilea . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw jubileum een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum in de buurt van Berlaar? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Verken onze site.