https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Zaventem

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Zaventem

Aan het speuren naar een leuke plaats om een huwelijksverjaardag te organiseren vlakbij Zaventem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze prachtplek vlakbij Zaventem beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Zaventem, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Zaventem voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zaventem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.