https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Wommelgem

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Wommelgem

Bent u op zoek naar een ideale plek om een huwelijksverjaardag te organiseren bij Wommelgem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Wommelgem heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wommelgem. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Wommelgem, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Wommelgem voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Wommelgem noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Wommelgem en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!