https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Vremde

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Vremde

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een huwelijksverjaardag te laten plaatsvinden in de buurt van Vremde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie nabij Vremde heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vremde. Kortom, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Vremde, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Vremde voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Vremde noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Vremde en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!