https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Schilde

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Schilde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Schilde

Bent u op zoek naar een leuke stek om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan bij Schilde? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Schilde heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schilde. Dus, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Schilde, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Schilde voor chique huwelijksverjaardagen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Schilde noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Schilde en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.