https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Puurs

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Puurs

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een huwelijksverjaardag te organiseren nabij Puurs? Dan is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze rustige locatie bij Puurs beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Puurs. Dus, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Puurs, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Puurs voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Puurs noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.