https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Kontich

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Kontich

Op zoek naar een fraaie stek om een huwelijksverjaardag te houden in de buurt van Kontich? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze fraaie oase van rust nabij Kontich beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Kort samengevat, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Kontich, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Kontich voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Kontich en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.