https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Hove

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Hove

Aan het speuren naar een knappe stek om een huwelijksverjaardag te organiseren in de buurt van Hove? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Hove is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hove. Kortom, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Hove, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Hove voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hove noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hove ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Hove en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!