https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Diegem

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Diegem

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een huwelijksverjaardag te houden vlakbij Diegem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Diegem heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Diegem. Kortom, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Diegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Diegem voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Diegem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Diegem als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!