https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Brussel

Mooi Huwelijksverjaardag bij Brussel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Brussel

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan in de buurt van Brussel? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek in de buurt van Brussel is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Brussel. Kortom, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Brussel, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons



Het mooiste plaatsje nabij Brussel voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste parel nabij Brussel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Brussel als het aankomt op het organiseren van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Brussel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!