https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Antwerpen

Mooi Huwelijksverjaardag bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Antwerpen

Op zoek naar een leuke zaal om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan vlakbij Antwerpen? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Antwerpen heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Antwerpen. Kortom, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Antwerpen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Antwerpen voor klassevolle huwelijksverjaardagen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel nabij Antwerpen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Antwerpen als het gaat over het organiseren van sublieme huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.