https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Wommelgem

Mooi Huwelijksfeest bij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Wommelgem

Op zoek naar een mooie plaats om een huwelijksfeest te organiseren in de buurt van Wommelgem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze rustige locatie bij Wommelgem beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Dus, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Wommelgem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Wommelgem voor chique huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Wommelgem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest in de buurt van Wommelgem? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.