https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Wiekevorst

Prachtig Huwelijksfeest nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Wiekevorst

Op zoek naar een ideale plek om een huwelijksfeest te laten doorgaan vlakbij Wiekevorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze rustige locatie nabij Wiekevorst heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort samengevat, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Wiekevorst, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Wiekevorst voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Wiekevorst noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wiekevorst ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Wiekevorst en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Verken onze site.