https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Ter Elst

Mooi Huwelijksfeest nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een huwelijksfeest te houden in de buurt van Ter Elst? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Dit mooie, rustige oord bij Ter Elst beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Ter Elst, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Ter Elst voor klassevolle huwelijksfeesten

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Ter Elst noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Ter Elst en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een huwelijksfeest bij Ter Elst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.