https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Schilde

Mooi Huwelijksfeest nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Schilde

Bent u op zoek naar een ideale plek om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden nabij Schilde? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie bij Schilde heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Schilde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Schilde voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Schilde als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest bij Schilde? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Verken onze site.