https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Putte

Prachtig Huwelijksfeest nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Putte

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden nabij Putte? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze prachtplek nabij Putte beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Putte. Dus, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Putte, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Putte voor klassevolle huwelijksfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Putte en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Putte absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Putte en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest bij Putte? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.