https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Machelen

Prachtig Huwelijksfeest nabij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Machelen

Bent u op zoek naar een mooie stek om een huwelijksfeest te organiseren nabij Machelen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust bij Machelen heeft alles om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Machelen. Dus, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Machelen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Machelen voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste parel nabij Machelen noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Machelen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Machelen en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!