https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Boom

Mooi Huwelijksfeest nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Boom

Op zoek naar een mooie stek om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden vlakbij Boom? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze prachtplek gelegen bij Boom is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Boom. Kortom, voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij Boom, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Boom voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Boom badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Boom als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boom zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een huwelijksfeest bij Boom? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Verken onze site.