https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Boechout

Mooi Huwelijksfeest nabij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Boechout

Toevallig op zoek naar een leuke gelegenheid om een huwelijksfeest te laten doorgaan in de buurt van Boechout? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Dit verborgen pareltje bij Boechout is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een op en top perfect huwelijksfeest bij Boechout, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Boechout voor stijlvolle huwelijksfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boechout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Boechout noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boechout ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Boechout en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een huwelijksfeest in de buurt van Boechout? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.