https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Recepties

Hof Van Beatrijs bij Lier: goed verborgen parel voor prachtrecepties

Als u van plan bent om een receptie te geven waar de genodigden nog jaren over zullen praten, moet u bij Hof Van Beatrijs zijn. Deze unieke locatie, gelegen in een majestueuze, fraai gerestaureerde abdijhoeve is met zijn prachtig aangelegde tuinen en terrassen tussen de oude abdijmuren een ideale plek voor ieder soort receptie. Hier ontvangt u gasten in stijl!

Vlotte recepties van A tot Z bij Hof Van Beatrijs

Terwijl u en uw gasten genieten van een glaasje en een drankje, zorgt ons perfect gerodeerd horecateam ervoor dat alles op rolletjes loopt. Aan niets zal het u en uw genodigden ontbreken. Huwelijksrecepties, pensioenrecepties, jubileumrecepties, enz. met alle soorten aangelegenheden hebben wij bij Hof Van Beatrijs de nodige ervaring.

Culinaire topkwaliteit in prachtsetting in het vlot bereikbare Lier

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Zowel bij minder goed weer (stijlvol aangeklede feestzalen) als bij stralend weer (een immens en schitterend domein met vele zitjes en gezellige terrassen) zullen wij ervoor zorgen dat u een receptie krijgt die u en uw gasten nog lang zal bijblijven en die bij iedereen die van de partij was nog lang over de tong zal gaan.

Kom vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden.