https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijken

Vier een sprookjeshuwelijk in stijl bij Hof Van Beatrijs in Lier

Als u een adembenemende locatie zoekt om een huwelijksfeest te vieren in stijl, dan bent u bij Hof van Beatrijs bij Lier aan het juiste adres. Deze prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve beschikt over stijlvol aangeklede feestzalen voor 20 à 400 personen met uitbreidingsmogelijkheden tot capaciteit voor liefst 800 gasten!

Onvergetelijke buitenrecepties in immense abdijtuin

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord zullen genieten van buitengewone buitenrecepties in een betoverend kader En dat het hele jaar door: bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerpracht (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Ideaal voor mooie trouwplaatjes! Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Feeërieke feestzalen met alles erop en eraan

Niet getreurd bij slecht weer. In de bijzonder stijlvol aangeklede en gezellige feestzalen kunt u genieten van de heerlijkste gerechten bereid door ons topteam dat in de keuken alles op alles zet om u het allerbeste te serveren op die speciale dag. In onderling overleg met de flexibele mensen van Hof Van Beatrijs kunt u het trouwfeest van uw dromen bekomen. Als professionele feestzaal zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Waarbij een heldere communicatie met het trouwkoppel voor ons van primordiaal belang is! Om een huwelijk optimaal te laten slagen, luisteren wij goed naar al uw specifieke wensen en vragen. Binnen uw budget bespreken wij dan uw hele huwelijksfeest, inclusief drankjes, bloemen, aankleding, muzikale omkadering enz. U kunt kiezen tussen vele mogelijkheden: van een klassiek tot een modern huwelijk, van intiem tot uitgebreid, strak tot barok, enz. Door aan al deze cruciale elementen 100% aandacht te geven, heeft u het tijdens deze drukke periode een zorg minder. Kortom, u beleeft bij het Hof Van Beatrijs een onvergetelijk huwelijksfeest.