https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Zaventem

Mooi Doopfeest nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een doopfeest bij Zaventem

Op zoek naar een mooie plek om een doopfeest te organiseren in de buurt van Zaventem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Zaventem beschikt over alle troeven om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van doopfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Zaventem. Kort gezegd, voor een op en top perfect doopfeest bij Zaventem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Zaventem voor chique doopfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Zaventem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zaventem echt niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Zaventem als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!