https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Zandhoven

Mooi Doopfeest bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Zandhoven

Toevallig op zoek naar een mooie plaats om een doopfeest te doen plaatsvinden vlakbij Zandhoven? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Zandhoven heeft alles in huis om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kortom, voor een perfect doopfeest bij Zandhoven, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Zandhoven voor stijlvolle doopfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zandhoven niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Zandhoven en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.